ESEMÉNYNAPTÁR
KÖVETKEZŐ ESEMÉNYEK

FORGALMI REND-VÁLTOZÁS!!!
2014-06-10

 

FORGALMI REND-VÁLTOZÁS!!!

 
A 2014 évi III. Kanizsai Sörfesztivál és Fúvószenei Találkozó programjai miatt az alábbi útlezárások, forgalomkorlátozások és forgalmi rend változások várhatók az Erzsébet tér és környékén:

ÚTLEZÁRÁS LESZ ÉRVÉNYBEN
 
 • június 19. (csütörtök) 18:00 – június 22 (vasárnap) 05:00-ig
  • az Erzsébet tér keleti útszakaszán a Fő út és a Rozgonyi út között,
  • az Erzsébet tér déli útszakaszán az Ady út és a Zárda utca között a Fő úton ( A Fő út forgalma az Ady utcába terelve a keresztesődésnél; a Zárda utca forgalma terelésre kerül a Király út felé a Fő út kereszteződésénél; a Király út felöli forgalom terelése a Sabján Gy. utcába a kereszteződésnél).
  • az Erzsébet tér nyugati útszakaszán a Fő út és az Arany J út között (Polgármesteri Hivatal – Bólyai Ált. Iskola előtt),
  • az Erzsébet tér északi oldalán a Rozgony út és a Magyar út között,
  • a Vásár utcán a Báthory utca Erzsébet tér között (forgalom terelése a Báthory utca felé). Az útlezárások területére a fenti időpontok alatt csak a lakók, a vásárosok - vendéglátósok, a fellépők és a rendezőség tagjai hajthatnak be a rendezők által biztosított behajtási engedéllyel.
FORGALMIREND VÁLTOZÁS LESZ ÉRVÉNYBEN
 • június 19. (csütörtök) 18:00 – június 22 (vasárnap) 05:00-ig a Kinizsi utca forgalmi iránya megváltozik. Az utcában az egyirányú forgalom megfordul a Rozgonyi utca és az Arany J. utca közötti viszonylaton. Az Arany J utcában jobbra fordulási tilalom a Kinizsi utca felé, valamint a Kinizsi utcában balra fordulási tilalom az Arany J utca felé lép érvénybe, valamint a Kinizsi utcában megállási tilalom a Rozgonyi utca felöl 50 m-en.
BUSZFORGALOM VÁLTOZÁSA
 
Értesítjük T. Utazóközönséget, hogy a Város Napi rendezvények miatt
 • június19. (csütörtök) 18:00 – június 22 (vasárnap) 05:00-ig
  • lezárásra kerül az Erzsébet tér déli útszakaszán az Ady út és a Zárda utca közötti szakasza. A Dél Zalai autóbusz megállót ezen idő alatt a járatok nem érintik, a Dél-Zalai Áruház elnevezésű buszmegállópár áthelyezésre kerül a Zrínyi utcába, az E.on székház elé.
A lezárások és forgalomkorlátozások miatti esetleges kellemetlenségekért kérjük megértésüket és türelmüket.
                                                                                                                             Kanizsa Turizmusáért Egyesület