ESEMÉNYNAPTÁR
KÖVETKEZŐ ESEMÉNYEK

„Parlagfű-mentesítés” Rajzpályázat
2014-07-08

 

                    
 
Nagykanizsa MJV Önkormányzata megbízásából az Egészségügyi Alapellátási Intézmény népegészségügyi, prevenciós céllal „Parlagfű-mentesítés” Rajzpályázatot hirdet a nagykanizsai általános iskolások számára.
 
„Az egészség nem minden. Egészség nélkül minden semmi.”
 
A pályázat célja felhívni a gyermekeken keresztül a családok figyelmét, az allergia és az allergén gyomnövények, különösen a parlagfű terjedése elleni küzdelemre, az allergiát okozó tényezők elleni fellépésre és a környezettudatos magatartás erősítésére, valamint a megelőzés fontosságára.
 
Pályázni lehet A4, A3-as méretű bármilyen technikával készült képpel. A képek alján kérjük feltüntetni a gyermek nevét és életkorát, hátulján a szülő elérhetőségét.
 
A művek leadhatók az  Egészségügyi Alapellátási Intézmény (Nagykanizsa, Petőfi utca 5.) irodájában 2014.augusztus 25-ig, naponta 8-12 óráig. Telefonon érdeklődni a 20/323-5925 számon lehet.
 
A rajzpályázat eredmény hirdetésére 2014. augusztus 29.-én (pénteken), a Medgyaszay Házban, az Anyatejes Világnapi rendezvényünk keretében kerül sor, ahol az alkotásokból készült kiállítás is megtekinthető lesz.