ESEMÉNYNAPTÁR
KÖVETKEZŐ ESEMÉNYEK

FELSŐOKTATÁSI ÖSZTÖNDÍJ - NAGYKANIZSA FEJLŐDÉSÉÉRT
2016-09-29

NAGYKANIZSA

MEGYEI JOGÚ VÁROS

 

POLGÁRMESTERE

 

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS

 

a „Nagykanizsa fejlődéséért” felsőoktatási ösztöndíj támogatás elnyerésére

 

 

Nagykanizsa Megyei Jogú Város Önkormányzata pályázatot ír ki Nagykanizsa Megyei Jogú Város Önkormányzata Közgyűlésének a „Nagykanizsa fejlődéséért” felsőoktatási ösztöndíj támogatás szabályairól szóló 3/2016 (II.3.) önkormányzati rendelete alapján a Pannon Egyetem Nagykanizsai Kampuszán tanulmányokat folytató hallgatók részére.

 

Pályázók köre:

A Pannon Egyetem Nagykanizsai Kampuszán mérnök informatikus -, illetve turizmus- vendéglátás szakon az első diploma megszerzése érdekében BSc/BA képzésben nappali tagozaton tanulmányokat folytató a 2016/17-es tanévben I. éves hallgatók, függetlenül azok lakóhelyétől.

 

A felsőoktatási ösztöndíj havi összege:15 000 Ft.

A felsőoktatási ösztöndíj tanulmányi egy félévre, az I. félév esetén szeptember 1.- január 31. közötti 5 hónapra szól, folyósítására egy összegben kerül sor.

 

A jogosultság feltétele:

A „Nagykanizsa fejlődéséért” felsőoktatási ösztöndíj támogatásban az a 10 fő mérnök informatikus és 10 fő turizmus- vendéglátás szakos hallgató részesülhet, aki a tíz legmagasabb felvételi pontszámmal került felvételre, és felvételi pontszáma 300 pontnál nem alacsonyabb.

 

A pályázat benyújtásának módja, határideje

A pályázati dokumentációt személyesen vagy postai úton lehet benyújtani Nagykanizsa Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatal Humánigazgatási Csoportjánál (8800 Nagykanizsa, Erzsébet tér 7.)

 

Pályázati dokumentáció részei:

·         Kérelem a „Nagykanizsa fejlődéséért” felsőoktatási ösztöndíj igényléséhez (letölthető a www.nagykanizsa.hu honlapról)

·         hallgatói jogviszony igazolás

 

Beadási határidő: 2016. október 15.

 

A pályázatról további információ kérhető személyesen vagy telefonon a Polgármesteri Hivatal Humánigazgatási Csoportjánál (Bagarus Ágnes 8800 Nagykanizsa, Erzsébet tér 7. T: 20/849-2333).

 

Nagykanizsa, 2016. szeptember 28.

Dénes Sándor

   polgármester

 FELSŐOKTATÁSI ÖSZTÖNDÍJ - NAGYKANIZSA FEJLŐDÉSÉÉRT - letölthető nyomtatvány