Tisztelt Kanizsaiak!

34. nap
Húsvét ünnepének elmúltával visszacsöppenünk a hétköznapokba, ami e megváltozott rendkívüli helyzetben a lassan megszokottá váló új életformánkat jelenti. Melynek lényege, hogy lehetõségeink szerint továbbra is kerüljük a kontaktokat, csak a legszükségesebb esetekben hagyjuk el otthonainkat, és akkor használjunk védõeszközöket, maszkot és kesztyût.

Az idõsebbek védelme elsõdleges, mivel õk a legveszélyeztetettebb csoport, ezért újra felhívom a figyelmet, hogy az õ segítésük és támogatásuk közös kiemelt feladatunk.

Ezért kérem, szíveskedjenek jelezni a +36 20 849 2415 vagy a +36 20 849 2441 vagy a +36 20 849 2454 telefonszámon vagy az ellatas@nagykanizsa.hu e-mail címen, vagy rendkívül indokolt esetben személyesen a Nagykanizsa, Erzsébet tér 7. szám alatt a Polgármesteri Hivatal alagsori ügyfélfogadójában, amennyiben segítségre, támogatásra van szükségük mindennapi életük intézésében.

Amiben segíteni tudunk:
- bevásárlások lebonyolítása
- postai befizetések lebonyolítása,
- gyógyszerek, gyógyászati segédeszközök
beszerzésének lebonyolítása
- hivatali ügyintézés online támogatása

Kérem, amennyiben azt látják, hogy környezetükben ellátatlan, egyedül élõ, segítségre szoruló vagy fogyatékossággal élõ nagykanizsai lakos él, szíveskedjenek ezt is a fenti elérhetõségek valamelyikén jelezni.

Felhívom a figyelmüket, hogyha a Polgármesteri Hivatalhoz köthetõ kéréseik, feladataik vagy kötelezettségeik vannak, keressék kollégáimat a képen látható elérhetõségeken.
Egymás iránti felelõsség, önmérséklet, lemondás és kitartás. Ezekre van most leginkább szükség.

#maradjotthon #maradjszepenotthon

Balogh László
Nagykanizsa Megyei Jogú Város polgármestere