Tisztelt Kanizsaiak!

Megérkeztek azok a hordozható ózongenerátorok az Egészségügyi Alapellátás Intézményébe, melyeket Stimeczné Dr. György Bernadette intézményvezetõ javasolt és a város vásárolt meg, hogy ezzel hosszútávra is biztosítva legyen a háziorvosi rendelõk teljeskörû biztonsága.

Stimeczné Dr. György Bernadette intézményvezetõtõl azt a tájékoztatást kaptam, hogy a készülékek nem csak látszat-tisztaságot teremtenek, hanem minden, a rejtett és hozzáférhetetlen területek is kórokozómentessé válnak a segítségükkel.
A vegyszermentes eszközök a baktériumokkal, vírusokkal, penésszel, gombákkal, atkákkal és a kellemetlen szagokkal szemben is hatásosak, és nem csak a levegõ, hanem a bútorok, lakástextíliák, matracok szagtalanítására és fertõtlenítésére is alkalmasak.

Az alapellátás emellett 200.000 Ft értékû védõfelszerelést is kapott, hogy a lehetõ legnagyobb védettséget tudják biztosítani mindenki számára.

Ugyanakkor megkeresett a REVITAL Gyógyászati Szaküzlet munkatársa is, aki az üzlet nevében 500 db egyszer használatos gumikesztyût ajánlott fel az önkormányzat számára. Köszönettel fogadtuk a felajánlást, és a Nagykanizsa és Térsége Mentõalapítvány közremûködésével eljuttattuk õket a mentõállomás dolgozóinak, akiknek nagy segítség a hivatásuk gyakorlásához.

#vigyázzunkegymásra
#senkinemmaradegyedül

Balogh László
Nagykanizsa Megyei Jogú Város polgármestere